Fashion Unit

Tyylin ja muodin uuden ajan asiantuntija!

Fashion Unit tarjoaa tasokkaiden tapahtumien lisäksi inspiroivia valmennuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. Tarjoamme myös ammattimalleja, juontajia ja PR-henkilöitä. 
"Joustavasti räätälöityä ammattitaitoista palvelua. Jäsenemme ovat innostuneet etenkin My Style -ryhmävalmennuksesta ja yksityishenkilöille tarjottavista palveluista. Palveluissa yhdistyy hyvin itsensä sisäinen ja ulkoinen kehittäminen sekä muiden samanhenkisten kanssa verkostoituminen mielenkiintoisen aiheen äärellä."
- Keski-Suomen Ekonomit ry
"Homma toimi taas todella hienosti mallin kanssa, kiitokset!"
- AlpaFinlandia Oy

Esiintymis- ja juontajavalmennus jälleen 20.-21.1.2024

Ilmoittaudu mukaan!


Fashion Unit 

on ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä. Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä ja yllätyksellisiä hetkiä yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotamme suurella intohimolla ja vankkumattomalla ammattitaidolla korkeatasoisia muotinäytöksiä ja –tapahtumia ympäri Suomen. Fashion Unitin mallien ja esiintyjien monipuolinen osaaminen perustuu My Style by Fashion Unit -valmennuksiin.

Yhteistyökumppaneillemme

tarjoamme laaja-alaista markkinointiyhteistyötä. Teemme muotitapahtumissa ja kuvauksissa yhteistyötä luotettujen kumppaneiden, kuten valokuvaajien ja kauneuden ammattilaisten kanssa. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Luvassa on ennennäkemättömiä palveluja, tapahtumia, tyylitietoutta ja elämyksiä. Vauhdikkaassa kasvussakaan emme unohda toiminnan kivijalkaa ”Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti”.

Valmennuksemme sopivat kaikille

ikään, kokoon ja elämäntilanteeseen katsomatta. My Style by Fashion Unit -valmennukset ja -stailaukset auttavat jokaista löytämään oman persoonallisen tyylinsä, korostamaan omia parhaita puoliaan sekä kehittämään omia vahvuuksiaan. Fashion Unitin My Style -valmennuksia järjestetään Jyväskylässä, Lahdessa, Helsingissä ja Kuopiossa.

Kansainvälisyys  

on luonnollinen osa toimintaamme. Teemme vuosittaiset kuvaus- ja tapahtumamatkat ulkomaille, toteutamme  maahantuontinäytöksiä sekä seuraamme ja ennakoimme jatkuvasti muotimaailman trendejä. Oman kansainvälisen vivahteensa tarjontaamme tuovat myös ulkomaalaistaustaiset mallimme.  

Tapahtumakalenteri  

Kurkkaa, mitä Fashion Unitilla tapahtuu!  

Tapahtumiin


Fashion Unitin mallit

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.