Järjestämme tapahtumat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tuottamamme tapahtumat ovat elämyksellisiä ja näyttäviä kokonaisuuksia, jotka toteutetaan laadukkaasti. Tapahtuma voi sisältää esimerkiksi tyyliin ja hyvinvointiin liittyviä osioita, stailausnäytöksen, livemusiikkia tai vaikkapa valmennusta korkokengillä kävelyyn. Toteutamme tapahtumia kaikenlaisissa ympäristöissä, kuten kauppakeskuksissa, myymälöissä tai asiakkaan omissa tiloissa. Toteutamme upeat tapahtumat yhdessä ja sydämellä!

Asiakastilaisuudet

Järjestämme asiakastilaisuudet aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelu sisältää organisoinnin, ohjelmasisällön toteutuksen, tilaisuuden juontamisen sekä muun oheisohjelman. Asiakastilaisuus voi olla esimerkiksi myymälätapahtuma, yrityksen virkistyspäivä tai muu yrityksen yksityistilaisuus. Asiakastilaisuuksiin on mahdollista yhdistää kauneuden asiantuntijoiden luentoja tai muuta oheisohjelmaa, kuten tyyli- ja hemmottelupisteitä sekä tuote-esittelyjä. 

Kysy lisää!

Muotinäytökset

Muotinäytös on asiakkaan toiveiden mukaan koottu kokonaisuus. Näytös voi esitellä sesongin trendejä tai olla hyvinkin avantgarde-henkinen taiteellinen tuotanto. Rakennamme sopivan kokonaisuuden asiakasta kuunnellen.


Kysy lisää!

Lisäpalvelut tapahtumaasi

Fashion Unitilta voit tilata tapahtumaasi ammattitaitoiset juontajat ja pr-henkilöt. Lisäksi tuotamme tapahtumasta sosiaaliseen mediaan suunniteltua ja ammattitaitoisesti toteutettua sisältöä niin ennakkoon, kuin tapahtuman aikana, esimerkiksi Instagramiin. Tarjoamme myös muuta sosiaalisen median yhteistyötä kuten some-tilin ylläpitoa. Voimme hyödyntää tapahtumasi markkinnoinnissa Fashion Unitin sosiaalisen median verkostoja. Kauttamme tavoitat tuhannet seuraajat!