ReferenssejäMuotinäytökset kauppakeskuksissa

Muotinäytös on asiakkaan toiveiden mukaan koottu kokonaisuus. Näytös voi esitellä sesongin trendejä tai olla hyvinkin avantgarde-henkinen taiteellinen tuotanto. Rakennamme sopivan kokonaisuuden asiakasta kuunnellen.


Kauppakeskus Sepässä Fashion Unit on järjestänyt ulkoilu- ja katumuoti sekä trendi- ja juhlamuotinäytöksiä vuodesta toiseen.

Palokan 12. synttäriviikonlopun muotinäytös 

"Kiitos teille! Näytökset ja tyylivartit olivat hyvin suunniteltu ja toteutettu. Luotto tekemiseen on 100%"
 

- Anne Ala-Krekola, Palokka kauppakeskus

Kauppakeskus Forumissa Forumba -tapahtuman yhteydessä Fashion Unit tuotti kahden päivän muotinäytöksen, jossa esiteltiin kesän muotitrendejä.

Kauppakeskus Valkea x Muotitapahtuma

“Todella ammattimaisesti toteutettu näytös taas kerran! Mallit olivat todella kivoja ja ystävällisiä, esittelivät vaatteet hienosti.

Tanssivat mallit antoivat näytökselle vielä paremmin yllätyksellisyyttä ja näyttävyyttä. Annan arvosanaksi täyden kympin, kaikki toimi hienosti! Erittäin ammattitaitoista toimintaa kaikin puolin.” 

- Arja Knuutinen, Finlayson Valkea

Kauppakeskus Valkean muotinäytös

"Kaikki meni Kauppakeskus Valkean muotinäytöksessä kokonaisuudessaan hyvin. Mallien yhteishenki oli todella hyvä. Kaikki ottivat uuden tulokkaan ihanasti vastaan.

Koen, että koreografioiden suunnittelussa on vielä jotain haasteita, joita minun tulee kehittää. Käytännönjärjestelyt ja aikataulut menivät oikein hyvin, Olin aktiivinen ja keskittynyt. Juontaja sekä musiikki olivat todella hyviä. Itselläni tuli pieniä mokia, joista otan opiksi. 

Kiitos, että sain olla mukana! Todella iso projekti kaiken kaikkiaan järjestää näitä muotitapahtumia, upeaa työtä teette!"

- Marit Mertsalmi, 54 v., Fashion Unitin aikuismalli

Tapahtumayhteistyöt

Fashion Dinneristä ja yhteistyöstä

"Loistava, mahtava tapahtuma, aivan ihana. Meillä oli asiakkaita siellä mukana, päivällä oli ständi. Kaikki oli niin hienosti organisoitu ja ruoka oli erittäin laadukasta. Ohjelma oli suunniteltu hyvin ja pitkäksi ei aika tullut." 

“Meillä on ollut kanssasi erittäin hyvä yhteistyö jo lähemmäs 10 vuotta. Ollaan hyvin tiiviisti ja monipuolisesti tätä tehty ja tykkään Johanna sinusta kovasti kun sinä niin ihanasti ideoit kaikkea.”

- Sirpa Läntinen, GreenStar Hotel

Yhteistyöstä

"Johannan kanssa ideat lähtevät herkästi lentoon ja lopputulos ylittää odotukset. Yhteistyö sujuu vaivattomasti ja toimenpiteet suunnitellaan alusta asti molemmin puolin tarkoituksenmukaisiksi."  

- kumppanuusvastaava, JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Mainoskuvaukset

 

"Valitsimme Jonnan ja Williamin uuden tuotteemme – Seppä Klubi -apin– kuvauksiin nettisivujen kuvien perusteella. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme. Molemmat mallit olivat aidosti ammattimaisia ja luonnollisia. Heidän iloinen ja vastaanottavainen asenteensa loi positiivisen ilmapiirin koko kuvausten ajaksi. Sivustolla annetut mitat olivat tarkkoja, joten ennakkoon valitut asut istuivat mallien päälle moitteettomasti, mikä teki kuvauspäivästä sujuvan."  

"Kuvausten edetessä ilmeni positiivinen yllätys, kun huomasimme, että molemmilla malleilla oli myös muita vahvuuksia, kuten tanssitaitoa. Tämä monipuolisuus toi lisäulottuvuutta materiaaleihimme ja uutta energiaa kuvauspäivään. Yhteistyömme Fashion Unitin ja mallien kanssa ylitti odotuksemme, ja jatkamme ilolla yhteistyötä tulevaisuudessakin."

- Veera Rytkönen, kauppakeskus Seppä

Mainoskuvaus yhteistyössä Mestarin Herkun kanssa

Mainoksen tavoitteena on viestiä Mestarin Herkun hyvästä palvelusta ja monipuolisesta valikoimasta.


Katso video täältä

Mainoskuvaus yhteistyössä Careerian kanssa

 Mainoksen tavoitteena on lisätä tunnettuutta opiskelumahdollisuuksista ja korostaa hauskaa, monipuolista sekä käytännönläheistä opiskelua​.


Katso video täältä